Stall och Ridhus


Vi har hyrt ut boxplatser här på Öljersjö gård sedan 1960-talet. Idag finns här 20 st. boxplaster fördelat på två stall med 10 boxar i varje stall. Alla hästar går ute två och två i rymliga gräshagar. Förutom tillgång till ridhus och paddock så finns här även torkrum för täcken etc, omklädningsrum och dusch/wc att tillgå. I den ena delen av det nyare stallet finns även utrymme för när hovslagaren och veterinären kommer på besök. Där finns även spolspilta samt tvättmaskin att tillgå.

Förutom boxplats kan man köpa till tjänster såsom utsläpp, insläpp, lunchfodring och mockning. Du kan helt enkelt få nästintill full service för din häst här hos oss.

Ridhuset byggdes 2011 och är en stor tillgång för gården. Ridbanan inomhus är 20 * 60 meter med ett underlag som är en blandning av pappersmassa och sand. Ridbanan vattnas och harvas nästintill dagligen. Paddocken byggdes om 2012 och har måtten 20 * 40, underlaget är av grus. Till ridbanorna finns det en hel del hindermaterial att tillgå.

Ridhuset är väldigt populärt och vi har flera tränare som kommer varje vecka. Både inom dressyr och hoppning. Vi försöker ha så mycket lediga tider som möjligt tillgängliga så att alla ska känna att det finns tid för de att vara i ridhuset med sin häst.

Förutom ridbanorna så finns det många fina rundor runtomkring gården som erbjuder härlig ridning i naturen med din häst. Tänk dock på att allemansrätten gäller och visa hänsyn.

[print_gllr id=4772]